Pergerakan Puteri UMNO Johor Bahru

Puteri Umno Selangor Tekad Dekati Golongan Muda

leave a comment »

SHAH ALAM, 30 Mei (Bernama) — Pergerakan Puteri Umno Selangor dalam tekadnya untuk membantu Barisan Nasional (BN) meneraju kembali pentadbiran negeri itu akan menumpukan usaha kearah membina keyakinan golongan muda bagi menyokong UMNO, kata Ketuanya Suhaila M Zin.

Beliau berkata bagi tujuan itu Puteri Umno Selangor akan berdamping serta mendekati para penuntut di institusi pengajian tinggi awam dan swasta dengan lebih rapat lagi dalam usahanya membetulkan pandangan mereka mengenai BN dan Umno.

Katanya penyebaran maklumat menerusi blog-blog anggota pergerakan itu akan digiatkan lagi untuk menampilkan hujah-hujah yang lebih kukuh bagi menangkis serangan-serangan pembangkang di alam siber.

Menurutnya beliau percaya jika Puteri bertindak agresif menyerang kembali dakyah-dakyah yang disebarkan pembangkang, ia akan memberi peluang kepada Umno memenangi hati golongan muda.

“Selain golongan pelajar, Puteri Umno Selangor juga tidak akan meminggirkan golongan muda yang sudah bekerja termasuk di kalangan profesional dan mereka yang bergerak aktif di dalam badan-badan bukan kerajaan,” katanya pada satu persidangan media di sini malam tadi.

— BERNAMA

Written by puterijb

Mei 30, 2009 pada 11:01 am

Dikirim dalam Berita

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: